BBLTC

BBLTC

Poštovani,

Izuzetno mi je zadovoljstvo objaviti da će se međunarodni lideršip seminar u organizaciji BBYO-a pod nazivom Balkan-Bulgarian Leadership Training Conference (BBLTC) održati od 19-22. maja 2022. godine u hotelu Norcev na Fruškoj Gori. Cilj programa je razvijanje lideršip veština koji će tinejžeri moći da primenjuju u razvijanju i organizovanju programa unutar svojih opština kao i uspostavljanje veza sa svojim vršnjacima iz jugoistočne Evrope. Seminaru će prisustvovati tinejdžeri iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Bugarske, Slovačke i Češke.
Ciljna grupa su srednjoškolci, članovi BBYO-a, koji su trenutno na nekoj od lideršip pozicija unutar pokreta, koji nameravaju da se kandiduju za jednu od mnogobrojnih lideršip pozicija u skorijoj budućnosti ili su inače aktivni članovi koji prisustvuju većini događaja organizovanim od strane BBYO-a.

Za decu iz Srbije ima 10 zagarantovanih mesta i cena participacije je EUR 60. U slučaju da bude više od 10 prijavljenih, odabir učesnika će biti na osnovu poslate prijave kao i njihove dosadašnje aktivnosti i angažovanosti.

U nastavku mejla je link za prijavu na seminar. Rok za slanje prijave je 18. april. 

Srdačan pozdrav,

Dimitrije Savić

Regional Director: BBYO Balkans

P +381 (0) 61 644 0806
dsavic@bbyo.org